MojWindows

Microsoft potešil priaznivcov hernej konzol Xbox One, ktorí sa namiesto toho, aby hry kupovali radšej rozhodli využívať program Xbox Game Pass, kde majú za mesačný poplatok 6,99€ prístup k celému katalógu hier, ktoré môžu využívať pokým majú aktívne členstvo.

Xbox Game Pass je teda akýmsi ekvivalentom známej služby Netflix, rozdielom je však to, že hry si musia stiahnuť priamo do svojej konzoly a nemôžu ich „streamovať“ zo serverov. Ponúkané hry sa pravidelne obmieňajú, no v katalógu sa vždy nachádzajú lukratívne kúsky pre hráčov každej kategórie.

Po novom ale padlo rozhodnutie všetky hry z produkcie Microsoft Studios zaraďovať do programu Xbox Game Pass okamžite, teda v deň ich vydania, aby hráči viac nemuseli čakať na sprístupnenie. To znamená, že keď vyjde 20. marca hra Sea of Thieves, bude takisto dostupná v ten istý deň aj pre všetkých členov Xbox Game Pass.

Plán priniesť nové hry do programu Xbox Game Pass v deň ich celosvetovej premiéry zahŕňa nielen už oznámené tituly ako Sea of Thieves, State of Decay 2 a Crackdown 3, ale aj všetky doteraz neoznámené hry od Microsoft Studios, vrátane nových pokračovaní najväčších exkluzívnych sérií pre Xbox One ako Halo, Forza a Gears of War.

Medzi exkluzívne hry z produkcie Microsoftu patria vyhľadávané tituly a program Xbox Game Pass sa vďaka tomu ďalej zatraktívni.

Náš tip
„Herný Netflix“ Xbox Game Pass prichádza na Slovensko, ponúkne bezplatný 14-dňový trial
24.01.2018

+