MojWindows

Vytiahnite kalendáre a zaznačte si! Uzatvorený beta test pirátskeho dobrodružstva Sea of Thieves pobeží od 24.1. do 29.1. Pirátom umožní plaviť sa, spievať z celého hrdla námornícke piesne a vystrájať darebáctva počas celých piatich dní. Dočkajú sa plnohodnotného zážitku z pirátskeho života a takisto aj šance získať drevenú nohu ešte pred premiérou naplánovanou na 20. marca. Počas uzatvoreného beta testu nebude k dispozícii celá hra, keďže si chceme tvorcovia chcú v rukáve nechať ešte nejaké tie prekvapenia, aby ich hráči objavili až s oficiálnym vydaním hry.

Do uzatvoreného beta testu sa môžu prihlásiť všetci, ktorí sa zapísali do Insider programu Sea of Thieves ešte pred 1. decembrom 2017, alebo si zakúpili hru v predpredaji. Ďalšie informácie, ako sa zapojiť do uzatvoreného beta testu, nájdete na oficiálnych stránkach hry.

A nakoniec ešte dobrá správa, uzatvorený beta test nebude podliehať žiadnemu embargu. Hráči tak budú môcť streamovať, vytvárať videá a obrázky z hry, zdieľať ich a robiť všetko, čo ich len napadne. Tie najlepšie kúsky od hráčov sa navyše objavia aj na stránkach hry Sea of Thieves.

11.01.2018

+