MojWindows

HyperX, herná podznačka spoločnosti Kingston, si na výstavu CES 2018 pripravila uvedenie nových pamäťových modulov, ktoré sa podľa výrobcov môžu ako prvé na trhu pochváliť synchronizovaným RGB podsvietením s infračervenou technológiu. Tieto pamäťové moduly nesú názov HyperX Predator DDR4 RGB a v nich použitá technológia umožňuje synchronizovať LED podsvietenie pre každý jeden modul a vytvárať tak rôzne kombinácie farieb a vzorov.

Technológia je riadená priamo zo základnej dosky a momentálne má čakať na schválenie patentovej prihlášky. Moduly taktiež podporujú viacnásobné farebné profily s definíciami podsvietenia, no pre plnohodnotné využívanie svojho „RGB potenciálu“ vyžadujú osadenie do kompatibilných základných dosiek so softvérom pre riadenie RGB podsvietenia.

HyperX uvádza, že spolupracuje s výrobcami základných dosiek ako ASUS, Gigabyte, či MSI. Pamäťové moduly sa majú v predaji objaviť v 2. štvrťroku 2018. Podrobnosti o technických špecifikáciách, cenách a kompatibilite ešte len budú zverejnené.

11.01.2018

+