MojWindows

Spoločnosť Ubisoft počas decembra rozdáva dvojicu vydarených hier zo svojej produkcie. Svoju hernú knižnicu si tak bezplatne môžete rozšíriť o hry World in Conflict a Assassin’s Creed IV: Black Flag. Titul World in Conflict, ako aj série Assassin’s Creed oslavujú svoje 10. narodeniny, a práve v rámci osláv tejto udalosti je hry možné získať.

Vianočná akcia rozdelená na dve fázy

Aby ste akciu mohli využiť, potrebujete vlastniť účet Uplay, prostredníctvom ktorého si hru stiahnete do svojho počítača, a tak ju získate natrvalo. Na základe informácii od spoločnosti Ubisoft tak, zdá sa, nestačí hru len pridať do svojej knižnice.

V prípade strategickej hry World in Conflict získate taktiež aj dostupné rozšírenie Soviet Assault, a vychutnať si ju tak môžete naplno. V jej prípade akcia prebieha od 4. až do 11. decembra, preto máte dostatok času využiť ju.

Následne je možné získať pokračovanie epického príbehu Assassin’s Creed s podtitulom Black Flag, a to konkrétne v termíne od 12. do 18. decembra. K hrám sa najjednoduchšie dostanete cez oficiálnu stránku spoločnosti Ubisoft určenú práve pre podobné akcie. Akcia sa vzťahuje len na verzie určené pre PC.

05.12.2017

+