MojWindows

Multiplayerová hra Sea of Thieves s pirátskou tematikou, ktorá na počítače s Windows 10 a konzoly Xbox One prinesie prepracované námorné aj pozemné boje sa konečne dočkala oficiálneho termínu vydania. Ten bol po dlhšom čakaní stanovený na 20. marec 2018. Pokiaľ sa už teraz tešíte na nespútané online dobrodružstvo, hru je už  možné zakúpiť v predpredaji za odporúčanú cenu 69,99€.

Kto si hru zakúpi v predpredaji, získa exkluzívny prístup k uzatvorenému beta testu tesne pred vydaním hry, čím sa fanúšikom naskytne ideálna príležitosť pripraviť sa na morskú nemoc v predstihu. Ako korisť hráči navyše získajú zdarma balíček Black Dog Pack so štýlovým oblečením s unikátnymi a okázalými vzormi.

Pri tejto príležitosti bol taktiež predstavený aj bezdrôtový ovládač z limitovanej edície Xbox Wireless – Sea of Thieves. Ovládač v tmavo-fialovom transparentnom vyhotovení je vybavený laserom vyrytými značkami morského vlka a záhadnou lebkou, ktorá v tme svieti.

Balenie ovládača navyše obsahuje zdarma aj exkluzívnu sadu oblečenia – Prievozník, zlaté členstvo Xbox Live na 14 dní a skúšobné konto služby Xbox Game Pass na 14 dní.

Xbox Wireless Controller – Sea of Thieves, ktorý sa dostane do predaja 6. februára za odhadovanú maloobchodnú cenu 69,99€, no podobne ako v prípade hry, aj tu bola avizovaná možnosť využiť predpredaj.

 

08.12.2017

+