MojWindows

Minulý týždeň bola populárna hra PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) prostredníctvom programu Xbox Game Preview vydaná aj vo verzii pre konzoly rodiny Xbox One, a hoci nástup do konzolového sveta nebol práve najhladší, už dnes je dostupná prvá aktualizácia, ktoré herný zážitok čiastočne vylepšuje.

Okrem opráv množstva chýb a drobných vylepšení rozhrania so sebou prináša aj prvotnú fázu optimalizácie. Na základe skúsenosti hráči už teraz hlásia badateľné zlepšenie, hoci dochádza napríklad k problémom s vykresľovaním textúr. Nakoľko ale ide o prvú aktualizáciu, hra má vykročené dobrým smerom.

Microsoft taktiež pripomína, že v nasledujúcich týždňoch a mesiacoch bude PUBG pravidelne rozširovaná o nové obsahové aktualizácie, vrátane novej púštnej mapy Miramar, optimalizácií a ďalších vylepšení.

Jedným dychom zároveň dodáva, že aj napriek počiatočným problémom odozva zo strany hráčov prekonala očakávania a počas prvých 48 hodín si PUBG na konzolách Xbox One zahral viac ako 1 milión hráčov. Pre porovnania, PC verzia prekročila už 20 miliónov predaných kusov.

PlayerUnknown’s Battlegrounds zadarmo pri kúpe Xbox One X

V súvislosti s hrou si Microsoft pripravil špeciálnu vianočnú akciu, kedy zákazníci pri kúpe konzoly Xbox One X získajú úplne zadarmo jednu jej kópiu. Akcia platí u vybraných predajcov od 17. do 31.12, bližšie však nebolo špecifikované, ktorí predajcovia presne sa do nej zapojili.

19.12.2017

+