MojWindows

Microsoft tento týždeň oznámil spustenie verejne dostupného náhľadu služby Microsoft IoT Central, zameriavajúcej sa na rýchle, pohodlné a dostupné budovanie IoT riešení.

Microsoft IoT Central je prvým, vysoko škálovateľným IoT SaaS riešením, ktoré má zabudovanú podporu pre overené IoT postupy so zabezpečením tých najvyšších štandardov z oblasti bezpečnosti a spoľahlivosti, spolu so zabezpečením regionálnej dostupnosti, postavenej na základoch Microsoft Azure.

Spoločnosti tak dokážu v neporovnateľne kratšom čase vytvárať dostupné IoT riešenia pre koncových zákazníkov, bez potreby náročnej správy backend štruktúr a učenia sa nových zručností pri vývoji. Microsoft IoT Central je navrhnutý tak, aby z IoT mohol profitovať každý.

https://www.youtube.com/watch?v=4uKWixVUii8

Microsoft uviedol aj kľúčové vlastnosti a výhody tejto novinky:

  • Menšia vstupná investícia a jednoduchá cenotvorba
  • Rýchla tvorba šablón s personalizovanými pravidlami
  • IoT riešenia dostupné v krátkom čase
  • Integrácia s Azure pre budúci vývoj nových funkcií

Microsoft a SAP oznámili nové partnerstvo

Ďalšou novinkou je, že Microsoft a SAP spojili svoje sily a prostredníctvom partnerstva budú spolupracovať a poskytovať podporné služby pre zákazníkov na cloude.

Spoločnosť Microsoft nasadí SAP S/4HANA na Azure, aby si zjednodušila realizáciu vlastných interných finančných procesov a spoločnosť SAP presunie na Azure svoje kľúčové interné podnikové kritické systémy. SAP Ariba v súčasnosti taktiež využíva Azure a skúma ďalšie využitie v rámci svojich aplikácií.

07.12.2017

+