MojWindows

Epson hlási uzatvorenie významného partnerstva s inovátorom na poli audiovizuálnych a IT riešení, spoločnosťou Kramer. Cieľom tejto spolupráce je ponúknuť zákazníkom atraktívny balíček zobrazovacích riešení pre kancelárske a vzdelávacie priestory.

Súčasťou ponúkaných balíčkov tak budú zobrazovacie riešenia Epsonu v kombinácii s bezdrôtovým riešením VIA GO od spoločnosti Kramer, ktoré je určené pre firemné prezentácie. Podporované majú byť všetky zobrazovacie riešenia z aktuálneho portfólia, ako aj nové produkty vrátane najnovších modelov rady EB-2.

VIA GO je pokročilé bezdrôtové riešenie, ktoré má umožňovať prezentáciu spustiť ihneď po pripojení zariadenia a ušetriť tak čas všetkých účastníkov stretnutia. Pomocou vstaveného prístupového bodu Wi-Fi sa z každého existujúceho i nového zobrazovacieho riešenia Epson stáva všestranné prostredie s bezdrôtovým rozhraním, ku ktorému je možné pripojiť vlastné zariadenie, či už ide tablet, smartfón alebo notebook.

Medzi ďalšie funkcie riešenia VIA GO patria bezdrôtové zrkadlové zobrazovacie pre systémy iOS, Android, Chromebook a platformy PC a Mac, plynulé prehrávanie videa s rozlíšením 1080p60, 1024bitové kódovanie obsahu a možnosť súčasne premietania prezentácie z dvoch zdrojov na jednej zobrazovacej ploche.

Michal Holovský, Business Account Manager VI zo spoločnosti Epson Europe CZ & SK, na margo spolupráce hovorí: „Dôležitosť bezdrôtových možností pripojení v technologickom sektore nemožno dostatočne vyzdvihnúť. Už to nie je len možnosť – je to očakávaná funkcia. Spojenie osvedčených zobrazovacích riešení od spoločnosti Epson, ktoré sa vyznačujú vysokým jasom a výkonom, a jedinečnej bezdrôtovej prezentačnej technológie od spoločnosti Kramer je lákavým balíčkom pre každé firemní nebo vzdelávacie prostredie.“

Zdroj:  TS

15.12.2017

+