ASUS pripravuje nový cenovo dostupný konvertibil TP202, uvedený má byť v januári

ASUS podľa informácií portálu Liliputing v dohľadnej dobe na trh uvedie nový hybridný notebook s radovým označením Asus TP202. Zaujať má hlavne kompaktnými rozmermi, 8-hodinovou výdržou a cenou pod 300 dolárov.

Ako to v prípade týchto zariadení býva, displej bude možné naplno preklopiť a prejsť tak do režimu tabletu, prípadne ho preklopiť čiastočne do režimu stan pre sledovanie filmov. Samotný displej má byť dotykový s lesklou povrchovou úpravou, 11,6-palcovou veľkosťou a rozlíšením 1366 x 768 pixelov.

K dispozícii bude viacero konfigurácií, pričom zákazník bude mať na výber medzi dvojjadrom Intel Celeron N3350 a štvorjadrom Intel Pentium N4200, 2 alebo 4 GB operačnej pamäte a 32 alebo 64 GB eMMC úložiska. Vzhľadom na to môžeme predpokladať, že spomínaná cena 300 dolárov sa vzťahuje práve na základný model.

Súvisiacie články

Cenu taktiež môže navýšiť aj použitý operačný systém, k dispozícii totiž má byť Windows 10 S, Windows 10 Home, ako aj Windows 10 Pro.

Po stránke konektorov tu nájdeme HDMI, USB 3.1 a USB 2.0 a vo výbave sa nachádzajú stereo reproduktory, čítačka microSD kariet a webová kamera. Predpokladá sa, že ASUS svoju novinku oficiálne uvedie počas veľtrhu elektroniky CES 2018, ktorý prebehne začiatkom januára.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.