MojWindows

Vianoce netrpezlivo klopú na dvere a nákupy vianočných darčekov vrcholia. Pokiaľ si nechávate nákupy na poslednú chvíľu, alebo hľadáte niečo naozaj špeciálne, spoločnosť ASUS zostavila výber toho najlepšieho zo svojho portfólia pre technologických nadšencov a milovníkov moderného životného štýlu.  Asi nebude veľkým prekvapením, že tu figurujú práve najväčšie tohtoročné novinky z okruhu profesionálnych a výkonných herných notebookov, čomu samozrejme zodpovedá aj predajná cena týchto kúskov.

3 top notebooky, ktoré ASUS odporúča pod vianočný stromček

ZenBook 3 Deluxe: Prémiový spoločník

ZenBook 3 Deluxe (UX490) je prémiový notebook, ktorý bol navrhnutý s dôrazom na výnimočný dizajn. ZenBook 3 Deluxe má hliníkové telo s 12,9 mm hrúbkou a 1,1 kg hmotnosťou. V 13-palcovom šasi obsahuje 14-palcový displej s ultratenkými rámikmi a predstavuje tak ideálnu kombináciu produktivity a mobility. Vďaka procesorom Intel Core 7. generácie, až 16 GB RAM a 1 TB SSD úložisku je navrhnutý pre bezkonkurenčný výkon na cestách.

Náš tip
Luxusný ZenBook 3 Deluxe je dostupný už aj na Slovensku, cena prekvapila

ZenBook 3 Deluxe

ZenBook Pro: Pre náročných profesionálov

ZenBook Pro (UX550) je výkonný 15,6-palcový notebook, ktorý je doteraz najrýchlejším, najtenším a najľahším notebookom radu ZenBook Pro. Náročným profesionálom ponúka ideálnu kombináciu pokročilého výkonu a elegantného dizajnu. NanoEdge displej s rozlíšením až do 4K má rámik tenký iba 7,3 mm a výkonný procesor s grafickou kartou dopĺňa rýchly SSD disk, 2400 MHz operačná pamäť a 40Gbps Thunderbolt 3 USB Type-C (USB-C) porty. Pohodlné a bezpečné prihlasovanie zabezpečuje zabudovaný snímač odtlačkov prstov.

Náš tip
ASUS ZenBook Pro UX550 je dostupný už aj na našom trhu

ROG Zephyrus: Ultratenký, ultravýkonný

Zephyrus je najtenší herný notebook na svete so 7. generáciou procesora Intel Core i7 (Kaby Lake) a najnovšou grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1080 pre maximálny možný herný výkon. S hrúbkou iba 17,9 mm a hmotnosťou 2,2 kg ho môžete nosiť všade so sebou. Vyniká tiež rýchlym 15,6-palcovým displejom s frekvenciou 120 Hz a exkluzívnym chladiacim systémom ROG Active Aerodynamic System (AAS).

Náš tip
Asus ROG Zephyrus – najtenší notebook s grafikou Nvidia GTX 1080 dostupný aj na Slovensku

19.12.2017

+