MojWindows

Tvorcovia hier, ako aj online obchody nám v ostatnej dobe čoraz častejšie prinášajú rôzne akcie, počas ktorých zadarmo ponúkajú nejakú tú hru. Počas tohto týždňa sa k nim pripája aj známa spoločnosť Ubisoft, a to s poriadne lákavým darčekom. Počas časovo obmedzenej akcie môžu všetky existujúci, ale aj noví používatelia služby Uplay získať hru Watch Dogs. Akcia začína dnes o 17:00 a potrvá až do 13. novembra.

Príbeh hry Watch Dogs je zasadený do Chicaga, kde sa hráč ocitá v roli mladého hackera Aidena Pearcea, ktorý vďaka svojim zručnostiam dokáže prebrať kontrolu nad takmer všetkými elektronicky ovládanými zariadeniami po celom meste. Od systémov pre ovládanie svetelnej signalizácie, zabezpečovací systém áut až po smartfóny obyvateľov, hacknúť a využiť vo svoj prospech sa dá takmer všetko.

Hra bola oceňovaná najmä vďaka svojej originálnej hrateľnosti s rôznorodými možnosťami pre riešenie situácií, ako aj pre kombináciu otvoreného sveta a akcie s dôrazom na zakrádanie sa hlavného hrdinu. Pokiaľ ste teda ešte nemali možnosť Watch Dogs vyskúšať, aktuálne akcia vám príde určite vhod.

07.11.2017

+