Hravá skákačka Super Lucky’s Tale je oddnes dostupná pre Xbox One a Windows 10

Hra Super Lucky’s Tale od Microsoft Studios a Playful Corp. je oddnes dostupná pre rodinu zariadení Xbox One a počítače s Windows 10. Super Lucky’s Tale je roztomilá a hravá skákačka pre všetky vekové kategórie, v ktorej sprevádzate Luckyho, vždy dobre naladeného hrdinu plného energie na ceste za objavením vnútornej sily a pritom musíte pomáhať jeho milovanej sestre pri záchrana knihy Book of Ages od Jinxa.

Na svojej ceste budete čeliť mnohým nepredvídateľným výzvam a situáciám. Overte svoje schopnosti v púťových mini-hrách a na nervydrásajúcich prekážkových dráhach pre teplovzdušný balón. Úrovne s prekvapeniami a schované nory nájdete tam, kde ich najmenej čakáte a otestujú vaše aj Luckyho schopnosti a dôvtip.

Objavujte tajomstvá nových svetov vďaka zahrabávaniu, charakteristického pohybu hrdinu, ponorte sa do nepredvídateľných brlohov alebo vyskúšajte náročné úrovne v duchu tradičných skákačiek a odomknite si ďalšie odmeny.

Súvisiacie články

Hra predstavuje ďalší prírastok programu Xbox Play Anywhere, čo znamená, že pri kúpe digitálnej verzie pre Windows 10 zákazník automaticky získa aj tú pre Xbox One, a opačne. Hra sa taktiež bude medzi týmito platformami synchronizovať, plynulo je tak možné v hraní prechádzať medzi konzolou a počítačom. Čo sa týka konzoly Xbox One X, tu má  Super Lucky’s Tale bežať v natívnom 4K rozlíšení pri stabilných 60 fps.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.