MojWindows

Microsoft počas tohtoročnej konferencie E3 prezradil, že populárna hra Playerunknown’s Battlegrounds, ktorá je postavená na masívnom režime viacerých hráčov „Battle Royale“, kde súčasne bojujete so stovkou hráčov, pričom sa snažíte prežiť čo najdlhšie, dorazí na konzoly Xbox One ešte tento rok. Nakoľko ide o hru, ktorá dlhodobo hýbe herným svetom, je celkom prirodzené, že záujem o ňu majú aj konzoloví hráči.

Ako sa blížime ku koncu roka, Microsoft konečne zverejnil aj presný termín, kedy hru začne ponúkať – prostredníctvom programu Xbox Game Preview vychádza už 12. decembra. Rovnako ako v prípade verzie pre počítače, aj tá konzolová bude postupne aktualizovaná a rozširovaná o nový obsah a funkcie, pričom tvorcovia chcú v dohľadnej dobe docieliť to, aby si po stránke obsahu bola táto dvojica rovná.

Pre konzolových hráčov sú ale pripravované aj exkluzívne kozmetické balíčky, ktoré budú dostupné len po obmedzenú dobu. Do samotnej hry ale nebudú implementované žiadne dodatočné mikrotransakcie. Playerunknown’s Battlegrounds nespadá do programu Xbox Play Anywhere, no patrí medzi hry, ktoré budú vylepšené pre hranie na konzole Xbox One X, kde dostane podporu 4K rozlíšenia. Verzia pre konzoly Xbox One má taktiež stáť rovnako ako tá pre počítače, teda 30€. Kúpiť pritom bude možné aj  krabicovú verziu.

03.11.2017

+