Lenovo Diversitas získali ocenenie European Diversity Awards

Lenovo EMEA tím zvíťazil nad tvrdou konkurenciou a získal prestížne ocenenie na European Diversity Awards. Spoločnosť Lenovo vyhrala ocenenie v kategórií ‘Zamestnateľnosť – Vynikajúca sieť zamestnancov’, pričom v silnej konkurencii zvíťazila aj nad spoločnosťami, ako sú Amazon, EY, BNY Mellon a HSBC.

Toto je vynikajúce ocenenie práce, ktorú vykonal tím spoločnosti Lenovo Slovakia! Blahoželáme všetkým. Ako dobre viete, som pevne presvedčený o hodnote diverzity a toto ocenenie využijem ako príklad, ktorý môžu nasledovať všetky krajiny z EMEA zóny. Môžete byť hrdí na to, čo robíte” povedal Francois Bornibus, VP – President of EMEA Geo, EMEA Geo

Ocenenie uznalo prácu tímu Diversitas zo spoločnosti Lenovo v Bratislave. Diversitas sú zamestnaneckou skupinou orientovanou na rozmanitosť a inklúziu, ktorá bojuje za práva a prijímanie menšín na pracoviskách. “Je to skvelý príklad iniciatívy ľudí v spoločnosti Lenovo Slovakia, ktorí sa rozhodli podporiť dôležitú vec a skutočne dosiahli veľký úspech. Toto ocenenie je teraz základom ďalšieho napredovania pre celý tím Diversitas” dodal Breffni O’Donovan, EMEA Business Service Centre Site Leader Lenovo Slovakia.

Súvisiacie články

Diversitas spája ľudí z piatich rôznych skupín: LGBT+ komunitu, ľudí so zdravotným postihnutím, Ženy vo vedení Lenova (WILL), mladých profesionálov a medzinárodné spoločenstvo. Cieľom skupiny Diversitas je zmeniť spoločnosť Lenovo na inkluzívnejšie pracovné miesto, a to prostredníctvom aktivít, ako sú Lenovo Pride Day, Lenovo Mesiac Diverzity, cvičenia pre empatické správanie sa k vozíčkarom, lekcie salsy, dámske rozhovory pri káve, medzinárodné trhy potravín, manažérske tréningy a mnoho ďalších.

Počas celého roku dobrovoľníci tímu Diversitas odpracovali tisícky hodín pri aktivitách, ktoré mali pomôcť pri zvyšovaní povedomia a edukovaní ľudí o rozmanitosti a inklúzií. Tím si vďaka tomu určite zaslúži veľké uznanie.

Zdroj:TS

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.