MojWindows

Odolný tablet CAT T20 so systémom Windows 10, ktorý spoločnosť CAT predstavila počas tohtoročného veľtrhu IFA bol poriadnym prekvapením. Výrobcovia sa totiž do výroby tradičných tabletov príliš nehrnú, najmä pokiaľ ide o systém Windows 10.

Tablet ponúka podporu LTE pripojenia a určený je pre prácu v náročných podmienkach, kde je extrémna odolnosť zariadenia nutnosťou. Firma sa pridržiavala svojho štandardu a pre zákazníkov je pripravený tablet so zvýšenou odolnosťou voči pádom, nárazom, prachu, či vode. Ponoru až jeden meter pod vodnú hladinu má odolať po dobu až 30 minút, a rovnako tak mu podľa výrobcu nerobí problém ani pád z výšky 1,8 metra.

CAT T20 má preto byť vhodným riešením pre oblasti, v ktorých príležitostne panujú extrémne podmienky – napríklad veľké výkyvy v teplotách a tlaku vzduchu, vonkajšie namáhanie vplyvom piesku, prachu či znečistenými kvapalinami alebo soľným aerosolom.

Tablet CAT T20 s 8-palcovým displejom a rozlíšením 1200 x 800 pixelov v sebe ukrýva procesor Intel Atom Z8350, 2 GB operačnej pamäte, 64 GB flash úložisko a dvojicu fotoaparátov s rozlíšením 5 a 2 megapixely. Po stránke konektivity tu nájdeme Bluetooth 4.1, WiFi, USB 3.0 a miniHDMI konektor. Vo výbave sa ale nachádza aj zabudovaný LTE modem, podpora GPS, ako aj siete GLONASS. Celé to napája batéria s kapacitou 7500 mAh.

Tablet CAT T20 môžete nájsť v slovenských obchodoch od polovice novembra za odporúčanú maloobchodnú cenu 649 €.

29.11.2017

+