MojWindows

Do nákupného fenoménu zvaného Black Friday, ktorý je pre zákazníkom prakticky synonymom obrovských zliav, sa tento rok opäť zapája aj divízia Xbox. Ušetriť je možné pri kúpe herných trhákov, na zlatom členstve Xbox Live a konzole Xbox One S, ktorá je v ponuke za doteraz najnižšiu cenu. Akciové balenia totiž môžete u vybraných predajcov zakúpiť už od 199 €. V spolupráci s obchodnými partnermi si Microsoft pripravil špeciálne balenia konzol. Táto ponuka je časovo obmedzená a platí do vypredania zásob.

Akciové balenia konzoly Xbox One S

  • V sieti predajní Alza, Brloh, Datart, Hej.sk, Mall a online na Microsoft Store, môžete do vypredania zásob získať balenie konzoly Xbox One S 500 GB Minecraft a účet Xbox Live Gold na tri mesiace za odhadovanú maloobchodnú cenu 229 €.
  • Iba v dňoch 24.11. – 26.11. si môžete zakúpiť v sieti predajní Nay balenie konzoly Xbox One S 500 GB Minecraft za odhadovanú maloobchodnú cenu 195 €.
  • V sieti predajní Nay a Datart môžete do vypredania zásob zakúpiť balenie konzoly Xbox One S Rocket League za odhadovanú maloobchodnú cenu 288 € a získať navyše filmový darček Ja, Zloduch 3 na 4K Blu-ray zadarmo.

Zľavy do 60% pri kúpe hier a príslušenstva pre Xbox One

  • Získajte počas celého mesiaca november s kúpou novej konzoly Xbox One S herné trháky ako Call of Duty WWII, Star Wars Battlefront II, FIFA 18, Forza Motorsport 7 alebo druhý ovládač zadarmo. Akcia platí u vybraných predajcov.
  • V sieti predajní Alza, Brloh, Games Center a online na Microsoft Store môžete počas Black Friday zakúpiť trojmesačné predplatné Xbox Live so 40 % zľavou.
  • Cez digitálny obchod Microsoft Store môžete svoju hernú knižnicu rozšíriť o nové tituly so zľavami až 60%.

Ako upozorňuje Microsoft, na pulty obchodov sa aktuálne dostala aj dvojica nových bezdrôtových ovládačov Xbox pre fanúšikov hry Minecraft – Creeper a Pig. Oba sú v predaji za odhadovanú maloobchodnú cenu 69,99 €.

21.11.2017

+