MojWindows

Tretí ročník obľúbenej Microsoft Windows Roadshow finišuje 14. októbra v metropole východu Slovenska, teda v Košiciach. Chýbať tu už tradične nebude ani Tatra banka so svojimi technológiami v oblasti internetového a mobilného bankovníctva. Aj tento rok si pre účastníkov pripravila aj perličku v podobe pohľadu na bankovníctvo budúcnosti.

Medzi hlavné témy, ktoré budú rezonovať v stánku Tatra banky patrí nová univerzálna aplikácia Tatra banka Win10 pre internet banking na zariadeniach s operačným systémom Windows 10. Jej funkcionality vám priblížia samotní tvorcovia aplikácie, ktorí budú pripravení zodpovedať aj všetky vaše otázky.

Najviac ale bezpochyby vynikne aplikácia Tatra banka v podaní rozšírenej reality pre okuliare Microsoft HoloLens. Priamo v stánku Tatra banky si budete môcť prostredníctvom rozšírenej reality na vlastnej koži vyskúšať, ako bude fungovať správa vašich financií v budúcnosti. V aplikácii pre HoloLens je pritom zastúpená trojkombinácia kľúčových aspektov, ktoré technológie ženú vpred – virtuálny asistent, rozšírená realita a hlasové ovládanie. Či už sa rozhodnete pre ovládanie pomocou hlasu alebo gesta ruky, príjemný digitálny asistent vám vždy pomôže.

Okrem toho sa od naslovovzatých odborníkov z Tatra banky dozviete viac o bezpečnom nastavení limitov na platobných kartách, výbere z bankomatu mobilom, o využití aplikácie VIAMO a o čomkoľvek, čo vás bude zaujímať z oblasti mobilného bankovníctva. Pre návštevníkov budú navyše na stánku Tatra banky pripravené drobné darčeky!

Bezplatná registrácia aj vstup

Oficiálna registrácia už bola spustená pre všetkých záujemcov. Nájdete ju na webovej stránke WindowsRoadshow.sk​, prípadne sa k nej dostanete po kliknutí na tlačidlo Registrácia Zadarmo.

buton-registracia

Všetky potrebné informácie, zoznam partnerov a podrobný program budú čoskoro zverejnené na stránke ​WindowsRoadshow.sk​, ako aj na webe MojWindows.sk

09.10.2017

+