MojWindows

Už túto sobotu, 14. októbra sa stretneme na ďalšej Microsoft Windows Roadshow 2017. Tradične bude miestom nášho stretnutia Hotel DoubleTree by Hilton v Košiciach, kde sa na vás teší zástup našich partnerov, vrátane Peugeotu. Ten vám ukáže Európske auto roka 2017 Peugeot 3008 SUV, ako aj novučičké SUV Peugeot 5008  vo výbave Allure. Túto dvojicu si poriadne zblízka budete môcť pozrieť počas celého trvania akcie.

Európske auto roka 2017 Peugeot 3008 a multifunkčný Peugeot 5008

Nový Peugeot 3008 už na prvý pohľad jednoznačne patrí do kategórie SUV a doslova vyžaruje inovácie. Prináša rovnováhu medzi aerodynamicky čistými krivkami a robustnosťou SUV. Ľahkosť vnímanú navonok očakávajte tiež za volantom s jedinečným riešením miesta vodiča – Peugeot i-cockpit. Peugeot 3008 spája klasický pôžitok z jazdy s najnovšími technológiami. K tomu pridáva reálne úsporné motory a novú automatickú 6-stupňovú prevodovku.

Nový Peugeot 3008 bol zvolený odbornou porotou zloženou z 58 európskych novinárov ako Európske auto roka 2017. Porota ocenila najmä štýl, dizajn interiéru a výkon. Toto prestížne ocenenie sa pridalo k predchádzajúcim dvadsiatim, ktoré už tento model doteraz vo svete získal. Ocenenie Auto roka sa udeľuje od roku 1964 a je najprestížnejším ocenením svojho druhu v Európe.

Peugeot

Sprevádzať ho bude aj novinka, SUV Peugeot 5008 s nápaditým, no stále elegantným dizajnom, modernou architektúrou a najmodernejšími technológiami, navrhnuté tak, aby ste ho mohli vnímať zmyslami a zároveň, aby rozšírilo vaše možnosti. Či už ide o päť alebo sedemmiestny model, všetci pasažieri majú vysokú úroveň komfortu a skvelý pôžitok z jazdy.

Vyhrajte SUV Peugeot 3008 na víkend

Spoločnosť Peugeot  do súťaže prispela vo veľkom štýle skutočne štedrou cenou. Jeden šťastlivec z radov účastníkov Microsoft Windows Roadshow 2017 v Košiciach bude na záver vyžrebovaný a získa tak nové SUV Peugeot 3008 na celý víkend!

Bezplatná registrácia aj vstup

Oficiálna registrácia na akciu už bola spustená pre všetkých záujemcov. Nájdete ju na webovej stránke WindowsRoadshow.sk​, prípadne sa k nej dostanete po kliknutí na tlačidlo Registrácia Zadarmo.

buton-registracia

Všetky potrebné informácie, zoznam partnerov a podrobný program budú čoskoro zverejnené na stránke ​WindowsRoadshow.sk​, ako aj na webe MojWindows.sk

10.10.2017

+