MojWindows

Termín Microsoft Windows Roadshow 2017 sa neúprosne blíži a so svojimi zariadeniami plnými výkonu, ale aj dávky elegancie na cesty pomaly vyráža aj spoločnosť ASUS. Na akcii sa vidíme už túto sobotu, 14. októbra, v Košiciach. Rozhodne by tam nemal chýbať žiaden fanúšik produktov od ASUSu, preto neváhajte a bezplatne sa registrujte ešte dnes!

buton-registracia

A čo si pre vás vlastne ASUS pripravuje?

Plnokrvný herný notebook ASUS RoG G752, ktorý zaujme všetkých hráčov svojím dravým vzhľadom, nekompromisným chladením, ktoré nezaváha ani na chvíľku, ako aj extrémnym výkonom pre hladučký chod aj tej najnáročnejšej hry.

Sprevádzať ho budú taktiež budú extrémne výkonné produkty hernej série ASUS RoG Strix, napríklad kúsok ASUS RoG Strix GL503, ktorý predstavuje základný nástroj pre všetkých hráčov. Vo výbave má najnovší procesor Intel Core i7 a grafickú kartu radu NVIDIA GeForce GTX 10 Series.

Hviezdou bude revolučný ASUS RoG Zephyrus GX501, ktorý pri hrúbke 18mm obsahuje výkonné komponenty ako procesor Intel Core i7-7700HQ a grafickú kartu NVIDIA GeForce GTX 1080. Osadená je tu 15,6-palcová FullHD obrazovka s obnovovacou frekvenciou 120Hz a podporou technológie G-Sync a 100% pokrytím farebného priestoru sRGB. Zaujímavý je aj prepracovaný systém chladenia „Active Aerodynamic System“, ktorý v tenučkom tele dokáže uchladiť extrémne výkonné komponenty.

Z generácie štýlových a tenkých zariadení ZenBook sa môžete tešiť na skvelé trio ZenBook Flip UX360, ZenBook 3 Deluxe a ZenBook Pro. Práve ZenBook 3 Deluxe, ktorý triedu ultrabookov povznáša na novú úroveň, je aj najluxusnejším kúskom z triedy 13-palcových zariadení. Rozhodne sa tak máte na čo tešiť!

 

12.10.2017

+