MojWindows

Slovenské zastúpenie spoločnosti Lenovo v spolupráci so svojimi partnermi pred pár týždňami zorganizovalo zaujímavú akciu, ktorej cieľom bolo verejnosti priblížiť produkty svojej hernej podznačky Legion.

Za týmto účelom bol zvolený model takzvanej roadshow, kedy so svojimi hernými notebookmi, počítačmi a príslušenstvom precestovali v priebehu jedného týždňa päť miest naprieč Slovenskom, začínajúc v Košiciach a končiac v Bratislave. Práve na bratislavskej akcii v nákupnom centre Bory Mall sme sa pristavili a obzreli, ako to prebiehalo.

Záverečná zastávka Lenovo Legion Roadshow sa tešila obrovskej priazni mladších ročníkov, k čomu značným dielom prispela skutočnosť, že tu bol prítomný youtuber Selassie, ktorý účastníkom porozprával ako vyzerá jeho typický deň a na čo si treba dávať pozor pri využívaní sociálnych sietí.

Akcie sa navyše zúčastnili aj streameri Donatolive a profesionálny komentátor CS turnajov a známy zástupca hernej komunity Dev1, proti ktorým si odvážlivci mohli zahrať a vyhrať hodnotné ceny od Lenovo Slovakia. Mladí herní nadšenci si tak akciu mohli poriadne vychutnať.

Program bol celodenný a vítaný bol každý fanúšik hier a herných počítačov. V rámci akcie návštevníkov privítala FREE TO PLAY zóna, kde ste si na Legion počítačoch mohli zahrať obľúbené hry. Prezentované tu pritom boli herné notebooky Lenovo Legion Y520 a Legion Y720, ako aj stolné počítače, herné monitory, či klávesnice a myši. Lenovo jednoducho prinieslo takmer celé svoje portfólio orientované na hráčov.

Tí najodvážnejší účastníci sa mohli prihlásiť na zápas proti profesionálnemu tímu eEriness v obľúbenej hre Counter Strike: Global Offensive. Najlepší hráči z publika sa tak mohli kvalifikovať na majstrovstvá Slovenska v elektronických športoch. Záver akcie v každom meste ukončoval workshop, kde sa tím eEriness podelil o svoje profesionálne tipy a triky pri hraní.

18.10.2017

+