MojWindows

ADATA, ktorú poznáme vďaka produktom z oblasti externých diskov a pamätí, tento týždeň poriadne prekvapila uvedením svojich prvých audio produktov. Trojica noviniek nesie logo XPG, čo má signalizovať orientáciu na hráčov, ktorým má ponúka výkonný, čistý a komfortný zvukový zážitok. To, že produkty boli vytvorené s ohľadom na hráčov podtrhuje aj ich dizajn.

SOLOX F30 – virtuálny 7.1 surround a štyri audio módy

Výrobca uvádza, že precízne spracovanie zvuku robí zo SOLOX F30 externú zvukovú kartu a zosilňovač pre PC a Mac v jednom. Virtuálny 7.1kanálový surround zvuk pridáva herným efektom hĺbku a presnejšie umiestnenie v priestore. SOLOX F30 má štyri prednastavené režimy: hry, filmy, hudba a hovorené slovo. Štyri vstupné porty zvyšujú jeho využiteľnosť a výstup môže smerovať do slúchadiel či reproduktorov, a to buď zvlášť, alebo do oboch súčasne. Zákazníci si môžu zadovážiť SOLOX F30 v balení so slúchadlami EMIX H30 a stojanom, alebo samostatne

EMIX H30 – široké zvukové spektrum s výraznými basami

Slúchadlá EMIX H30 majú vďaka 53mm reproduktorom ponúkať široké zvukové spektrum s výraznými basami, no zároveň aj plný komfort dokonca, a to dokonca v priebehu vyčerpávajúcich herných párty. Na uši prilieha pamäťová pena, cez hlavu je vedená samonastavujúca svorka so starostlivo optimalizovanou silou stisku. Odnímateľný mikrofón zaisťuje, že sa tímoví spoluhráči jasne a čisto počujú, kedykoľvek je potrebné hovoriť. Kábel a pozlátený konektor má zase vydržať aj to najnáročnejšie a najnamáhavejšie používanie bez toho, aby sa zhoršila kvalita zvuku.

EMIX I30 – výrazné herné zvuky priamo do vašich uší

Väčšina audio produktov pre hráčov má podoby veľkých slúchadiel, zatiaľ čo kompaktné a mobilné slúchadlá do ucha sú skôr výnimkou. Na túto situáciu reagujú slúchadlá EMIX I30, ktoré majú 13,5mm reproduktory a sú navrhnuté tak, aby dobre zapadli do zvukovodu, odstránili nechcené vonkajšie zvuky a priniesli želané zvuky priamo do ucha. ADATA uvádza, že slúchadlá EMIX I30 dokážu produkovať patentovaný 5.2kanálový zvuk s výrazným priestorovým efektom. Aj keď sú kompaktné a ľahké, slúchadlá EMIX I30 vraj zaistia hráčom kvalitný zvuk, či už sa hraniu venujú doma alebo na cestách.

EMIX H30 a EMIX I30 fungujú bez potreby inštalácie ďalších ovládačov na zariadeniach PC, Mac, PS4, Xbox, Switch, mobilných telefónoch i tabletoch. To znamená, že si hráči už nemusia zadovážiť špeciálne slúchadlá pre každé svoje zariadenie.

04.10.2017

+