MojWindows

Týždeň pred ohlásenou prezentáciou zameranou na platformu Windows Mixed Reality sa do obehu dostali informácie, ktoré naznačujú že Microsoftu sa podarilo prilákať ďalšieho partnera pre výrobu headsetov. Uniknuté produktové obrázky poukazujú na skutočnosť, že aj spoločnosť Samsung sa rozhodla pripojiť k ostatným hardvérovým výrobcom a podobne ako napríklad Acer, ponúkne vlastný headset.

Momentálne nie sú známe podrobnosti o technickej stránke pripravovanej novinky. Obrázky ale znázorňujú headset so zabudovanými senzormi a dvojicou predných kamier, ktorému robia spoločnosť slúchadlá značky AKG a dvojica pohybových ovládačov.

Bližšie informácie by sme sa mohli dozvedieť už 3. októbra, prípadne o dva týždne neskôr, kedy vychádza aktualizácia Fall Creators Update, s ktorou bude zároveň zahájený oficiálny predaj príslušenstva pre Windows Mixed Reality.

Nakoľko ale Samsung, zdá sa, medzi partnerov pristupuje až teraz, je možné, že svoj produkt bude distribuovať o niečo neskôr podobne ako ASUS, ktorý cieli na jar 2018.

28.09.2017

+