MojWindows

Firma Logitech známa výrobou príslušenstva pre počítače v ostatných dňoch poriadne prekvapuje. Po tom, čo na veľtrhu IFA predstavila klávesnicu s otáčacím dotykovým kolieskom, aktuálne informovala, že po takmer desiatich rokoch zvolila nový prístup k návrhu trackballu, ktorý v inovovanej verzii na trh uvádza v rámci modelu MX ERGO.

Logitech uvádza, že model MX ERGO ponúka komfort prispôsobený potrebám používateľov vďaka jedinečnej možnosti nastavenia náklonu od 0 do 20 stupňov, presného sledovania pohybu a možnosti pripojenia k viacerým zariadeniam súčasne. Stlačením ovládacieho tlačidla je možné okamžite prepínať medzi rýchlym a precíznym pohybom kurzoru a používateľ tak môže zvoliť optimálne ovládanie pre danú situáciu.

MX Ergo Front -2

Novinka je vybavená batériou, ktorá má pri plnom vydržať až štyri mesiace používania. Logitech navyše tvrdí, že nabíjanie po dobu jednej minúty zabezpečí dostatok energie na celý deň práce. Nechýba ani podpora pre aplikáciu Logitech Flow, ktorá umožňuje jedným kurzorom ovládať dva počítače a medzi nimi kopírovať alebo vkladať obsah, fotografie a dokumenty.

Trackball je k zariadeniam možné pripojiť buď cez Bluetooth alebo prijímač Logitech Unifying a vďaka technológii Easy-Switch je možné jednoducho prepínať medzi viacerými spárovanými zariadeniami.

mx-ergo-wireless-trackball

Logitech MX ERGO bude k dispozícii za cenu 99.99€, a to už počas septembra.

06.09.2017

+