MojWindows

Automobilová séria Forza sa aktuálne teší najnovšiemu prírastku Forza Motorsport 7, ktorý vo svojej kategórii ašpiruje na titul hry roka 2017, no fanúšikovia, ktorí nevynechali minuloročnú pecku Forza Horizon 3, sa ozývajú, že im tu chýba jedna drobnosť.

Práve v hre Forza Horizon 3 sa totiž objavila zabudovaná podpora pre prehrávanie hudobného obsahu zo služby Groove Music, spolu aj s možnosťou hudobné súbory prehrávať z úložiska OneDrive.

Hráči si vďaka tomu mohli priamo cez rádio v hre púšťať hudbu, ktorú majú najradšej, čo vylepšilo celkový zážitok. V najnovšej Forze ale táto integrácia momentálne chýba, a to napriek tomu, že mala byť jej súčasťou. Netreba však zúfať, vývojárske štúdio Turn 10 ju rozhodne plánuje pridať.

Forza Motorsport 7 integrovaná grafika

Vo vyjadrení pre médiá je uvedené, že Forza Motorsport 7 hráčom umožní používať ich vlastné playlisty pomocou úložiska OneDrive. Táto možnosť ale do hry dorazí až neskôr. Zverejnený však nebol ani odhadovaný termín, kedy by k tomu mohlo dôjsť. Nakoľko sa ale hra ešte len pomaly dostáva ku hráčom, a momentálne si ju môžu vychutnať len majitelia verzie Ultimate Edition, nejde o príliš veľký problém.

V rámci hry sa pomocou aktualizácií zverejňovaných po oficiálnom vydaní hry majú objaviť doplnkové prvky ako výzvy Forzathon, aukcia a ďalšie vychytávky. Podpora pre prehrávanie vlastnej hudby sa teda nachádza na zozname plánovaných vylepšení.

Forza Motorsport 7 obsahuje kvalitnú hudobnú stránku už sama o sebe, no pokiaľ si hráči chcú svoje bláznenie na trati vylepšiť niečím podľa vlastného vkusu, zatiaľ sa môžu spoľahnúť na rôzne hudobné aplikácie, ktoré budú mať spustené na pozadí.

Náš tip
5 skvelých hudobných aplikácií pre Xbox One s podporou prehrávania na pozadí
30.09.2017

+