Samsung U Flex – ohybné Bluetooth s dvojcestným reproduktorom

Spoločnosť Samsung prináša na trh novinku v podobe slúchadiel s označením U Flex, ktoré sú vybavené USP.02 technológiou s dvojcestným reproduktorom – 11-milimetrovým basovým reproduktorom a 8-milimetrovým výškovým reproduktorom.

Samsung u slúchadiel vyzdvihuje prémiový zvuk a obrovskú flexibilitu. Vďaka vysoko flexibilnému materiálu, z ktorého sú vyrobené, sú ohýbateľné až do uhla 100 stupňov a majú tak ponúkať nielen pohodlné nosenie, ale aj výnimočne dlhú životnosť.

Unikátna technológia Scalable Codec má zase zaručovať bezproblémové prehrávanie hudby cez Bluetooth pripojenie, nakoľko nepretržite analyzuje rušenie okolia signálmi Wi-Fi.

Súvisiacie články

Slúchadlá Samsung U Flex obsahujú niekoľko tlačidiel, ktoré ich užívateľovi umožňujú napríklad zvýšenie/zníženie hlasitosti hudby, zastavenie skladby alebo jej preskočenie. Vďaka tlačidlu Active Key je užívateľovi umožnený okamžitý prístup k aplikáciám a hlasovým asistentom alebo funkciám. V neposlednom rade môže užívateľ vďaka Active Key zistiť aktuálny čas, začať hlasové nahrávanie alebo otvoriť často používané aplikácie.

Vďaka Pi2 vodeodolnej nano technológii sú slúchadlá chránené pred vodou, a tak môžu byť využívané aj počas dažďa. Navyše prostredníctvom vibračných notifikácií je užívateľ informovaný o prichádzajúcich hovoroch, a to aj v hlučnom prostredí. Potešiť má aj kapacita batérie umožňuje na jedno nabitie až 10 hodín prehrávania zvuku, 9 hodín hovoru a 250 hodín v pohotovostnom režime.

Slúchadlá Samsung U Flex sú na slovenskom trhu už dostupné za odporúčanú maloobchodnú cenu 69 €. K dispozícii sú v troch farebných variantoch – čiernom, bielom a modrom.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.