MojWindows

Herné štúdio Ubisoft si na tento víkend pre fanúšikov svojich hier pripravilo ďalšie prekvapenie. Akčnú hru plnú krvavých bojov s historickým podtónom For Honor, si môžu vyskúšať úplne bezplatne, a to na všetkých platformách –  PC, Xbox One aj PlayStation 4.

Hra navyše po stránke obsahu nie je žiadnym spôsobom limitovaná, a ide teda o plnohodnotnú verziu obmedzenú len časovou dostupnosťou. Ako obvykle, aj tu platí, že pokiaľ sa hráči rozhodnú zakúpiť si plnú verziu, všetok dosiahnutý herný pokrok a uložené pozície sa im prenesú. V rámci prebiehajúcej akcie je taktiež možné hru zakúpiť s 50% zľavou.

Zatiaľ čo hráči na počítačoch môžu hrať len do nedele 13. augusta, konkrétne do 22. hodiny, konzoloví nadšenci si akciu užijú až do utorka 15. augusta, konkrétne do 2. hodiny ráno. Na druhej strane je to vykúpené tým, že na konzolách si nezahráte bez aktívneho predplatného v službách Xbox Live Gold a PlayStation Plus.

Hra For Honor je na konzolách dostupná cez príslušné obchody s aplikáciami, na počítačoch je nutné stiahnuť klienta Uplay alebo Steam.

Náš tip
Taktická akcia Ghost Recon Wildlands je pre Xbox One dostupná v päťhodinovej trial verzii

11.08.2017

+