MojWindows

Firma HP predstavilo dva nové počítače HP Pavilion All-in-One (AiO), ktoré majú svojou univerzálnosťou cieliť predovšetkým na bežných používateľov hľadajúcich štýlového domáceho pomocníka pre prácu i zábavu. Novinky budú dostupné i v dvoch variantoch – s 24 „a 27“ dotykovým full HD IPS displejom v rozlíšení až 4K a tenkými rámikmi.

Záujemcovia majú už tradične na výber z viacerých konfigurácií, ktoré zahŕňajú to najnovšie z procesorov Intel a AMD, do 16 GB operačnej pamäte a úložisko do kapacity 2 TB. Pre náročnejších používateľov HP ponúka aj možnosť osadiť diskrétnu grafickú kartu AMD Radeon 530.

Pavilion_AiO_R_Front_Left

Nové All-in-One počítače sú vybavené aj ikonickým krytom webkamery, ktorý pri zasunutí skryje webkameru a automaticky vypína aj mikrofón. Po zvukovej stránke sú tieto zariadenia už tradične vybavené reproduktormi Bang & Olufsen Play so štýlovým látkovým poťahom.

Na oficiálnej stránke produktu HP ďalej uvádza, že k novinky disponujú jedným USB-C portom, dvojicou USB 3.0, dvojicou USB 2.0 a konektormi HDMI-in a HDMI-out.

Obe novinky budú na Slovensku dostupné od septembra. Cena 24 palcovej verzie bude začínať na 919 €, 27 palcová verzia bude dostupná od 969 €.

HP Pavilion All-in-One (3)

26.07.2017

+