MojWindows

Logitech G, herná podznačka spoločnosti Logitech, dnes oznámila uvedenie herných headsetov Logitech G433 7.1 Gaming Headset a Logitech G233 Prodigy Gaming Headset. Tieto náhlavné súpravy sú vybavené pokročilými hernými technológiami, vrátane audio driverov Pro-G. Logitech uvádza, že headsety sú ľahké, nanajvýš pohodlné a navrhnuté tak, aby sa ľahko dali prenášať. Zároveň sa ale malo prihliadnuť aj na potrebnú odolnosť.

Logitech_G433_Headset (1)

Headset Logitech G433 má vodu odpudzujúci látkový poťah odolný i proti škvrnám, ktorý bude k dispozícii v štyroch farebných prevedeniach:

  • Royal Blue (kráľovská modrá)
  • Fire Red (požiarna červená)
  • Triple Black (trojitá čierna)
  • Camo Blue (maskáčová modrá)

Lacnejší model Logitech G233 bude mať na dotyk mäkký čierny materiál s tyrkysovými mušľami. Oba headsety sú vybavené sieťovanými náušníkmi, ktoré sú priedušné a možno ich ľahko zložiť kvôli čisteniu.

Logitech dodáva, že oba headsety obsahujú veľmi kvalitný mikrofón na odnímateľnom ramene s filtrom na potlačenie sykaviek, ktorý zaisťuje komunikáciu s „dokonalým zvukom“. Obidva modely fungujú na PC, herných konzolách alebo na mobilných zariadeniach. Sady G433 aj G233 navyše majú oficiálnu certifikáciu pre aplikáciu Discord, ktorá zaručuje najvyššiu úroveň čistoty zvuku a hlasu.

Logitech G233_Headset (3)

Očakáva sa, že herné headsety Logitech G433 a Logitech G233 budú k dispozícii u maloobchodných predajcov na celom svete v júni 2017 za odporúčané maloobchodné ceny 129,99 € a 89,99 €.

08.06.2017

+