MojWindows

Akčná hra Gears of War 4 sa teší pomerne častým prírastkom vo forme nového obsahu a aktualizácií, no práve tento mesiac sa má dočkať doteraz najväčšej aktualizácie, akú doteraz zažila.

Na 6. júna je naplánované vydanie aktualizácie s názvom Rise of the Horde, ktorá prinesie nové úrovne obtiažnosti, nové zručnosti, ako aj dvojku nových máp odkazujúcich na predošlé hry série – mapa Avalanche z Gears of War 2 a mapa Rust Lung z Gears of War 3.

Najväčšie vylepšenia sa týkajú práve režimu Horde pre viacerých hráčov. Okrem nových obtiažnosti (dostupné aj pre kampaň), tu pribudne 15 nových zručností pre herné postavy, ako aj nové odmeny za porazenie bossov, možnosť ďalej vylepšiť už existujúce zručnosti a ďalšie vychytávky.

Náš tip
Gears of War 4 – nasledovník série v skvelej forme | Recenzia

Časovo obmedzený bezplatný prístup -v termíne 9. – 15. jún 

Len pár dní po vydaní tejto aktualizácie bude Gears of War 4 dostupná na bezplatné vyskúšanie pre Xbox One aj PC. V termíne od 9. do 15. júna si hráči môžu vychutnať až 10 hodín herného času z tohto akčného dobrodružstva. Dostupná je prvá kapitola kampane a zvyšok zostávajúceho času je tak možné využiť na preskúmanie režimov pre viacerých hráčov.

04.06.2017

+