Koniec označeniu Redstone 3, veľká aktualizácia pre Windows 10 dostala oficiálny názov

Presne ako sa predpokladalo, ďalšia veľká aktualizácia pre Windows 10, ktorú sme doteraz poznali len pod kódovým označením Redstone 3, sa počas konferencie Build 2017 dočkala svojho oficiálneho názvu – Fall Creators Update. Ako je už na prvý pohľad jasné, Microsoft sa príliš nesnažil o unikátnosť a opätovne  sa rozhodol využiť názov Creators Update, kde akurát pridal indikátor termínu vydania (fall = jeseň).

Toto rozhodnutie firma odôvodňuje tým, že aktualizácia bude prakticky nadväzovať na rovnaké oblasti ako Creators Update z apríla tohto roka, preto je názov takmer identický. Na mysli pritom mala nástroje na vytváranie obsahu. V aktualizácii sa ale okrem vytvárania obsahu, Microsoft vo veľkom štýle zameria aj na to, ako používateľom smartfónov s operačným systémom Anroid a iOS priniesť čo najlepší zážitok pri práci v ekosystéme Windows 10.

Súvisiacie články

Prvé novinky z Fall Creators Update sú už dostupné na vyskúšanie prostredníctvom programu Windows Insider. V najbližších mesiacoch by sa pritom ponuka mala prirodzene rozrastať. Už počas konferencie pritom bolo prezentovaných niekoľko zaujímavých funkcií a vylepšení, ako napríklad Windows Story Remix.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.