RPG simulátor Mount & Blade je do poobedia 21. mája dostupný bezplatne

Ak si vo voľnom čase radi zahráte nejakú tu hru, aktuálne máte skvelú príležitosť ako za malý peniaz, prípadne úplne bezplatne rozšíriť svoju hernú knižnicu. A aby toho nebolo málo, bezplatne hru ponúka už aj obchod GOG. Tu môžete až do 15. hodiny zajtrajšieho dňa (21.5.) získať stredovekú RPG hru Mount & Blade.

Tento titul by bolo možné označiť priamo za simulátor stredovekého života s komplexnými RPG prvkami, pričom vychutnať si ho môžete z pohľadu prvej alebo tretej osoby. Začítane tak ako v klasických RPG hrách vytvorením postavy podľa svojich požiadaviek a následne sa vydáte na nezastaviteľné dobrodružstvo naprieč stredovekým svetom plným prekvapení, bojov, zbojníkov a akcie. Svet si tu jednoducho žije svojim životom a vy si v ňom musíte spraviť svoje meno.

Súvisiacie články

Hru vydalo v roku 2009 štúdio TaleWorlds Entertainment a do povedomia hernej komunity sa dostala vďaka veľkej voľnosti, ktorú ponúka rozsiahly otvorený svet, ako aj tomu, že sa dá hrať opakovane bez toho, aby sa človeku začala zunovať. V obchode Steam dosahuje pri 2000 recenziách priemerné hodnotenie 9/10.

Skvelé je to, že nakoľko ide o titul z ponuky obchodu GOG, nenachádza sa tu žiadna forma otravnej ochrany a dokonca nie je potrebné ani využívať aplikáciu GOG Galaxy na jej stiahnutie. Na to, aby ste si hru mohli stiahnuť z oficiálnej stránky obchodu ale potrebujete mať vytvorený používateľský účet. Ten je samozrejme dostupný zadarmo a bez akýchkoľvek poplatkov. Smelo sa tak do toho môžete pustiť.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.