MojWindows

Nadišiel čas splniť si sny o angličákoch. Rozšírenie Hot Wheels pre Forza Horizon 3 je oddnes dostupné exkluzívne pre Xbox One a počítače s Windows 10 ako hra z programu Xbox Play Anywhere.

Okrem rozšírenia bola pre hru vydaná nová aktualizácia, ktorá na počítače prináša zásadné vylepšenia v oblasti optimalizácie pre procesory, pribudli nové nastavenia vizuálnej stránky, ako aj oficiálna podpora pre viacero volantov. Hráči by mali po inštalácii novej verzie pocítiť zvýšenú plynulosť hry. Každé grafické nastavenie teraz má podrobne popísané, akým spôsobom ovplyvňuje záťaž procesora a grafickej karty.

Expanzia Forza Horizon 3 Hot Wheels zavedie hráčov na pobrežie Austrálie, konkrétne na šesť ostrovov prepojených sieťou Hot Wheels tratí desiatky metrov na zemou s loopingami, vývrtkami a ďalšími prvkami. Toto je extrémne kaskadérske jazdenie, kde trate zvládnete jedine s pomocou nových Hot Wheels zručností a využívaním urýchľovačov, klopených zákrut, u-rámp a šialených skokov. A pre kreatívnych hráčov je tu funkcia Stunt Swap, vďaka ktorej môžete jednotlivé sekcie trate modifikovať a potom vyzvať priateľov, aby ich prešli.

Rozšírenie získate ako súčasť permanentky Forza Horizon 3 Expansion Pass alebo ho môžete zakúpiť samostatne za 19,99 eura na Microsoft Store. Forza Horizon 3 Hot Wheels vás prenesie do novej austrálskej lokality, kde sa krútia a točia oranžové trate zavesené vo vzduchu, a kde sa ikonické angličáky Hot Wheels prebúdzajú k životu.

10.05.2017

+