MojWindows

Spoločnosť Acer v ostatných týždňoch rozšírila svoju ponuku o viacero kúskov orientovaných na hráčov. Najskôr išlo o 35-palcový monitor Predator Z35P, ktorý nasledoval herný notebook Nitro 5. Teraz ale na rad prichádzajú priaznivci hybridných zariadení hľadajúci model na základnú prácu.

Acer Spin 1 ponúka celokovovú konštrukciu s hrúbkou 14mm, tradičné 360-stupňové otáčanie dotykovej obrazovky a voliteľné dotykové pero Acer Active Stylus.

Acer Spin 1

Obrazovka s 11,6-palcovou uhlopriečkou a technológiou IPS disponuje rozlíšením Full HD. Z pohľadu výpočtového výkonu ponúka Spin 1 základ v podobe procesorov Intel Pentium a Celeron, 4 GB operačnej pamäte a maximálne 128 GB disku typu eMMC. Výdrž batérie je výrobcom uvádzaná na 8 hodín.

Acer Spin 1 2

Acer svoje zariadenie vybavil technológiou Acer Bluelight Shield na elimináciu vyžarovania modrého svetla, ale aj Acer True Harmony pre kvalitný zvukový výstup. Z konektorov tu nájdeme 1x USB 2.0, 1x USB 3.1 a HDMI. Okrem toho štandardne nechýba Bluetooth 4.0, čítačka pamäťových kariet, či dokonca 802.11ac Wi-Fi s technológiou 2×2 MIMO.

Odporúčaná predajná cena je stanovená na 399€ a na pultoch obchodov sa má objaviť v priebehu júla.

29.05.2017

+