MojWindows

Netflix, populárna streamovacia služba, nezaháľa a pre svoju Windows 10 aplikáciu postupne sprístupňuje dlho očakávanú novinku. Po platformách Android a iOS môžu konečne aj priaznivci Windows 10 sledovať videá bez nutnosti neustáleho internetového pripojenia.

Vybraný obsah je teda možné vopred stiahnuť na disk zariadenia napríklad cez Wi-Fi a následne ho sledovať kdekoľvek bez toho, aby si používateľ musel míňať drahocenné mobilné dáta.

netflix windows 10

Týmto spôsobom však nie je dostupný kompletný katalóg obsahu služby Netflix, ktorý je možné streamovať. Táto situácia súvisí s licenčnými právami. K dispozícii je teda kompletný obsah priamo z dielne Netflixu, no len niekoľko ďalších seriálov a filmov.

Pri obsahu, ktorý je dostupný na stiahnutie pre offline sledovanie sa zobrazuje malá šípka. Po kliknutí na ňu sa film alebo seriál stiahne na disk zariadenia.

netflix-windows-10-download

Novinka je podľa dostupných informácií zverejňovaná cez Windows Store postupne a zatiaľ sa týka len aplikácie pre počítače. V dohľadnej dobe by sa jej však mohli dostať aj používatelia konzoly Xbox One, ako aj smartfónov.

Zdroj: WindowsCentral

03.04.2017

+