MojWindows

Arkádová hra Skelly Archer pre Windows smartfóny obvykle stojí 1,99€, vďaka čomu neobsahuje žiadne reklamy, no do zajtrajšieho dňa si môžete túto verziu stiahnuť úplne bezplatne. V hre sa chopíte role kostry a postupne prechádzate rôzne oblasti, bojujete s príšerami a zbierate poklady.

Skelly Archer ponúka dva herné módy, päť minihier, množstvo rôznorodých nepriateľov vrátane šiestich silných bossov a podarenú grafickú stránku. Cieľom každej z 26 úrovní je zničiť všetko, čo sa vám postaví do cesty a získať všetky poklady, na ktoré len narazíte.

Skelly Archer 3

Počas svojej výpravy narazíte na desiatku prispôsobiteľných zbraní a rôzne dočasné, ako aj trvalé vylepšenia. Pomocou nich počas hrania zvyšujete svoje šance na úspech a vyhnutie sa všade číhajúcej smrti. Pohyb hlavného hrdinu a ovládanie zbraní prebieha pomocou dvojice virtuálnych tlačidiel na obrazovke.

Skelly Archer 2

Okrem klasického módu tu navyše nájdete aj „Survival“ režim, kde na vás vybiehajú nekonečne rady protivníkov a vy musíte prežiť čo najdlhšie. Celkovo ide o decentnú hru s množstvom náročných nástrah, ktorá dokáže na nejaký ten čas zabaviť. Chvíľu si ale treba zvykať na ovládanie, kedy sa vám jedno pošmyknutie prsta môže ľahko stať osudným.

Hra Skelly Archer je vo verzii bez zabudovanej reklamy bezplatne dostupná do zajtrajšieho poobedia, ak preto máte záujem o jej vyskúšanie, neváhajte a sťahujte. V prípade, že by ste to nestihli a napriek tomu hru chceli vyskúšať, stále si môžete stiahnuť bezplatnú verziu s otravnými reklamami.

18.04.2017

+