Microsoft Windows Roadshow 2017 – Huawei predstaví MateBook a nové vlajkové lode P10 a P10 Plus

Na Microsoft Windows Roadshow do Žiliny všetkých pozýva aj slovenské zastúpenie spoločnosti Huawei, ktorá prinesie Huawei Matebook s Windows 10, ako aj svoje horúce novinky z oblasti Android smartfónov. Akcia štartuje 1. apríla o 10. hodine v hoteli Holiday Inn. Preto neváhajte a registrujte sa zdarma ešte dnes!

Huawei MateBook

Matebook zaujme svojou hliníkovou konštrukciou, váhou skromných 640 gramov, ale hlavne hrúbkou minimalistických 6,9mm. Matebook je vybavený 12 palcovou dotykovou IPS obrazovkou s rozlíšením 2160 x 1440 bodov, šiestou generáciou procesorov Intel Core m3, m5, prípadne m7, maximálne 8 GB operačnej pamäte a vnútorným úložiskom s kapacitou do 512 GB.

Nechýba mu ani najnovší konektor USB type-C, ktorý slúži pre napájanie a dátový prenos. Ďalším ťahákom je aj podpora funkcie Windows Hello pre zabezpečené prihlasovanie pomocou odtlačku prsta. Tá je neštandardne zabudovaná do tlačidla pre ovládanie hlasitosti.

Súvisiacie články

Vlajkové lode Huawei P10 a P10 Plus

Tešiť sa môžete aj na nové Android smartfóny Huawei P10 a P10 Plus, ktoré si budete môcť obzrieť len deň po tom, ako sa na Slovensku dostanú do predaja. Huawei P10 disponuje 5,1-palcovým Full HD displejom, výkonným osemjadrom Kirin 960, 4 GB operačnej pamäte a nadštandardne veľkou 64GB internou pamäťou. Sprevádzať ho bude Huawei P10 Plus. Ten ponúka takmer totožnú hardvérovú výbavu, no v niektorých aspektoch sa líši. Disponuje totiž väčším 5,5-palcovým WQHD displejom,  väčšou 6GB operačnou pamäťou a 128GB interným úložiskom.

Atraktívnym prvkom týchto smartfónov je prítomnosť duálneho fotoaparátu legendárnej značky Leica. Fotoaparát má teda dvojicu snímačov, jeden monochromatický s rozlíšením 20 Mpx, a druhý klasický farebný s nižším rozlíšením 12 Mpx. Ďalšie zaujímavé špecifikácie týchto vlajkových lodí zahŕňajú podporu 4.5G, rýchle nabíjanie, 8 Mpx prednú kameru a Android 7.0 Nougat s nadstavbou EMUI 5.1.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.