MojWindows

Termín Microsoft Windows Roadshow 2017 sa neúprosne blíži, a so svojimi zariadeniami si na účastníkov zuby brúsi aj spoločnosť Acer. Medzi vystavenými kúskami sa bude blyšťať vynovená herná mašina Predator, ktorú bude sprevádzať aj atraktívny herný kúsok zo strednej triedy – Aspire VX 15.

buton-registracia

Na najbližšej Microsoft Windows Roadshow sa vidíme už  v sobotu 1. apríla v Žiline! Fanúšikovia značky Acer a herní nadšenci by tam nemali chýbať, preto neváhajte  a bezplatne sa registrujte.

Vynovený Acer Predator 17 s grafickými kartami Nvidia GeForce 10. série

Vynovená generácia herných notebookov Predator 17  je vybavená tými najvýkonnejšími procesormi od spoločnosti Intel, 17-palcovým 4K UHD IPS displejom, 64 GB operačnej pamäte a trojicou SSD diskov. O grafický výkon sa stará plnokrvná Nvidia GTX 1070. Oproti predošlej generácii je Predator vybavený prepracovaným systémom chladenia, ktorý využíva trojicu vetrákov. Vďaka tomu je komponenty možné bez obáv pretaktovať pre dosiahnutie maximálneho herného výkonu. Nechýba ani množstvo vychytávok orientovaných na hráčov – od klávesnice s RGB podsvietením, cez špeciálnu aplikáciu PredatorSense až po programovateľné makrá.

predator-17x

Acer Aspire VX 15  – atraktívny herný zážitok strednej triedy

Novinka z herných notebookov strednej triedy disponuje 15,6-palcovou obrazovkou s rozlíšením 1920 x 1080 pixelov. V maximálnej konfigurácii ponúka až Intel Core i7 7700HQ, 16 GB operačnej pamäte a kombináciu 1 TB HDD s 512 GB SSD. Vo výbave sa nachádza grafická karta Nvidia GeForce GTX 1050 zabezpečujúca potrebný herný výkon. Aspire okrem výkonných komponentov, agresívneho herného dizajnu, pokročilého dvojitého chladenia a kvalitného zvuku Dolby Audio Premium, láka hlavne na nízku predajnú cenu.

Aspire-VX-15

23.03.2017

+