MojWindows

Microsoft sa tento raz poponáhľal a ponuku programu Games with Gold zverejnil v skoršom termíne ako obvykle. Pre predplatiteľov služby Xbox Live Gold je na apríl pripravená štvorica kvalitných herných titulov z dielne známych vývojárskych štúdií.

Na Xbox One to bude pohlcujúca akčná adventúra s prepracovanou grafikou Ryse: Son of Rome (dostupná v dňoch 1. – 30. 4.). Antický Rím bude nasledovaný kvalitnou adventúrou The Walking Dead: Season 2 (dostupná v dňoch 16. 4. – 15. 5.), ktorá sleduje tragický príbeh mladej Clementine vo svete zasiahnutom zombie apokalypsou. Na svoje si tak prídu fanúšikovia obľúbeného seriálu, ale hlavne jeho komixovej predlohy.

Na Xbox 360 a prostredníctvom spätnej kompatibility aj na Xbox One sa chopíte jedného zo štvorice jazdcov Apokalypsy v dnes už klasickej akčnej RPG Darksiders (dostupná v dňoch 1. – 15. 4.), ktorú bude nasledovať Assassin’s Creed Revelations (dostupná v dňoch 16. – 30. 4), uzatvárajúca epické dobrodružstvo obľúbeného zabijaka Ezia Auditore.

Všetky hry z programu Games with Gold sú ako obvykle dostupné iba po obmedzenú dobu.

24.03.2017

+