MojWindows

Cenami ovenčený herec Christian Slater sa pripojil k spoločnosti HP v sérii krátkych dramatických filmov s názvom „The Wolf”, ktorá má predovšetkým upozorniť na to, ako ľahko sa môžu zločinci nabúrať do podnikových sietí. Okrem hrozieb sa zameriava aj na spôsoby ako sa firmy môžu brániť a minimalizovať riziká. HP touto atraktívnou formou plánuje zvýšiť globálne povedomie o bezpečnostných nástrahách pre firmy i koncových zákazníkov.

V sérii krátkych filmov sa Slater, ktorý je známy aj vďaka seriálu Mr.Robot, systematicky nabúrava do dát spoločnosti s využitím skutočných zraniteľných miest v podobe nezabezpečených tlačiarní a počítačov – od poštového oddelenia až po zasadaciu miestnosť vedenia.

Slater bude aj ako ambasádor HP Inc. pre kyberbezpečnosť reprezentovať spoločnosť aj pri niekoľkých ďalších špeciálnych príležitostiach. V novej spolupráci vidí veľký potenciál ako upozorniť na rastúce nebezpečenstvo, preto sa ochotne chopil príležitosti.

„Hackerské útoky sú pre spoločnosti, ale aj spotrebiteľov závažný a stále vzrastajúci problém. Keď ma HP požiadalo, aby som sa na tejto sérii podieľal, napadlo mi, že je to skvelá príležitosť, ako pomôcť vzdelávať verejnosť o spôsoboch ochrany pred kyberútokmi,“ povedal Christian Slater.

Réžie filmu „The Wolf” sa ujal spoluzakladateľ Park Pictures a držiteľ nominácie na Oscara Lanke Acord a strih si vzal na starosti oscarový Kirk Baxter.

23.03.2017

+