Nová verzia WhatsApp má upravenú hlavnú ponuku, naraz umožňuje posielať až 30 fotiek

Populárna komunikačná aplikácia WhatsApp dostala novú aktualizáciu, ktorá okrem iného priniesla aj miernu ale žiadanú zmenu rozhrania. Obrovské popisky záložiek v hlavnej ponuke, ktoré aplikácia prakticky zdedila zo systému Windows Phone 8.1, sú od verzie 2.17.52 už minulosťou.

WhatsApp tak získava o niečo príjemnejší vzhľad, ktorý do moderného systému pasuje podstatne viac.  Okrem toho, že došlo k zmenšeniu samotného textu, pribudla pod ním aj čiara zvýrazňujúca aktuálne otvorenú sekciu.

Súvisiacie články

Okrem toho aktualizácia priniesla kde-tu aj ďalšie drobné zmeny v rozhraní, ako napríklad nové poradie položiek v nastavení súkromia. Zároveň zvýšila aj počet súčasne posielaných fotiek a videí z 10 na 30 kusov. Túto zmenu by mohli oceniť hlavne ľudia, ktorí cez aplikáciu WhatsApp zvyknú s priateľmi zdieľať množstvo fotografií z dovolenky a podobne.

Zoznam zmien ďalej už štandardne spomína opravy chýb a celkovú optimalizáciu aplikácie.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.