Svojich milovaných môžete na Valentína potešiť aj cez Skype

Valentín, sviatok zamilovaných, už klope na dvere, a na túto udalosť sa pripravila aj komunikačná platforma Skype. Pokiaľ chcete vyjadriť svoju náklonnosť, potešiť svojich milovaných, či svoju drahú polovičku aj v digitálnom svete, môžete tak urobiť cez nové emotikony a valentínske priania v aplikácii Skype.

Microsoft sa spojil so združením nezávislých umelcov Rogue Octopus, aby svojim používateľom priniesol emotikony inšpirované láskou. Valentínske video priania obsahujú srdiečka, ktoré sa vznášajú všade okolo Vás, a správe tak dodávajú zamilovaný nádych. Nahrávané sú priamo cez Skype, no potom ich je možné zdieľať aj cez email, či sociálne siete Vášho výberu.

Súvisiacie články

Novinky majú byť dostupné v najnovšej verzii aplikácie Skype naprieč platformami Windows PC, Mac, iOS a Android. Čo sa týka mobilnej verzie Windows, tá akosi ostala na ocot.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.