MojWindows

Hra Gears of War 4 vyšla v októbri minulého roka a odvtedy sa dočkala už viacerých aktualizácií, ktoré ju rozšírili o nový obsah, a s ním ponúkli ďalšie hodiny zábavy. Najnovšia, februárová aktualizácia do hry priniesla nové mapy, drobné vylepšenia, balíčky Gear Packs, ako aj udalosť oslavujúcu Valentína.

Dvojica nových máp Impact Dark a War Machine pre režim viacerých hráčov bola pôvodne pripravená už pre oficiálne vydanie hry, no z nejakého dôvodu boli nakoniec odložené. Impact Dark je prepracovanou verziou už existujúcej mapy Impact. Pôvodné slnečné prostredie ale nahradí temná noc, kedy hráči nebudú mať dobrú viditeľnosť a budú musieť zvoliť novú taktiku bojov. Novinka War Machine je zase úplne prepracovaná verzia populárnej mapy ešte z prvej hry Gears of War.

Od 10. februára Gears of War 4 oslavuje Valentína počas týždeň trvajúcej udalosti. Hráči tu získajú prístup k novému obsahu v valentínskou tématikou vrátane špeciálneho efektu pre luk Torque Bow Tag. Chýbať nebudú ani každodenné odmeny, či dokonca nový hrdina.

Náš tip
Gears of War 4 dostáva multiplatformový režim viacerých hráčov

Zdroj: Xbox

13.02.2017

+