For Honor si v otvorenom beta teste bude môcť vyskúšať každý

Herné štúdio Ubisoft po úspešnom ukončení uzavretého beta testovania očakávanej akčnej hry plnej krvavých bojov s historickým podtónom For Honor, dnes oznámilo pripravovaný beta test pre širokú verejnosť. Ten bude prebiehať v termíne od 9. do 12. februára. Zapojiť sa môže každý, kto má konto Uplay a stiahne si hru.

V otvorenej bete si hráči budú môcť vyskúšať 9 bojovníkov naprieč štyrmi hernými módmi. Pôjde o Dominion a Elimination, kde sa proti sebe postavia dva tímy po štyroch hráčoch,  Brawl, v ktorom si sily zmerajú dve dvojice hráčov, a klasický Duel jeden na jedného. V hre For Honor sa proti sebe postavia hrdinovia z radu samurajov, rytierov i vikingov. Každý z nich sa pritom vyznačuje vlastným vybavením, schopnosťami a spôsobom boja.

Súvisiacie články

Beta bude prístupná pre hráčov na konzolách PlayStation 4 a Xbox One, ako aj pre tých na počítačoch. Keďže For Honor oficiálne vychádza 14. februára, otvorená beta predstavuje poslednú možnosť, ako si hru ešte predtým vyskúšať.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.