MojWindows

Kolegovia Androiďáci spustili ďalšiu zo svojich zaujímavých ankiet – Smart Banka 2016, a preto ich ochotne podporíme posunutím informácií. Tentokrát sa už v druhom ročníku ankety Smart Banka hlasuje o najlepšiu slovenskú bankovú aplikáciu za rok 2016. Množstvo z aplikácií v ankete má svoju verziu aj pre mobilný Windows, preto sa môžete smelo pustiť do hlasovania. Anketa prešla viacerými zmenami a okrem nového dizajnu, nechýbajú ani skvelé ceny. Nenájdete tam síce žiadny „Surface Phone“, ale aj tak ide o lákavé ceny.

Druhý ročník a 11 bánk

Do druhého ročníka ankety Smart Banka bolo prihlásených 11 mobilných aplikácií bánk pôsobiacich na Slovensku. Menovite ide o ČSOB, Fio banku, mBank, OTP Banku, Prima banku, Sberbank, Slovenskú sporiteľňu, Tatra banku, UniCredit banku, VÚB a Zuno. Všetky banky bojujú o vaše hlasy svojou hlavnou aplikáciou, hoci ponúkajú v obchodoch s mobilnými titulmi častokrát viacero aplikácií. Všetky nájdete na podstránke ankety, nechýba aj porovnanie funkcií bankových aplikácií. Svoj malý prehľad sme pritom dávnejšie robili aj my.

Náš tip
Prehľad aplikácií slovenských bánk pre Windows Phone a Windows 10 Mobile

smart-banka-nahlad-aplikacie

Nový dizajn a lepšie funkcie

Smart Banka 2016 má aj nový web. Ten prešiel nielen obsahovou a dizajnovou aktualizáciou, ale prinášame vám aj niekoľko zaujímavých funkcií a vylepšení. Ide napríklad o porovnanie mobilných aplikácií bánk v detailnej tabuľke, či možnosť pozrieť si náhľad banky s jej popisom, odkazom na obchod Play a Apple AppStore, či s odkazmi na ďalšie mobilné aplikácie bánk.

Smart-banka-porovnanie-aplikacii-upravene

Hlasovanie a hlavná cena Mate 9

Samotné hlasovanie prebieha na stránke SmartBanka.sk. Obsahuje 13 jednoduchých otázok, ktorých zodpovedanie vám nezaberie viac ako 5 minút vášho času. Ten si ale veľmi ceníme, a tak sme si pre vás aj tento rok pripravili niekoľko zaujímavých vecných cien. Hlavnou cenou je úplne nový smartfón Huawei Mate 9 a medzi ďalšie ceny patrí jedna licencia ESET Family Security Pack a 3 licencie ESET Mobile Security. Do žrebovania sú zapojení všetci hlasujúci, ktorí korektne vyplnia hlasovací formulár a správne zadajú svoje osobné údaje.1-place-mate-9

Najlepšie banky získajú ocenenie Smart Banka 2016, ktoré budú môcť používať pri marketingovej komunikácii. Ocenené pritom budú banky na prvých 3 miestach podľa verejného hlasovania.

Dôležité termíny a informácie

Hlasovanie o najlepšiu bankovú aplikáciu na Slovensku prebieha od 15. januára 2017 do 28. februára 2017 na webe SmartBanka.sk. Každý hlasujúci môže hlasovať len raz, duplicitné hlasy budú vymazané, prípadne zo súťaže úplne vyradené. Výherné banky, ako aj víťazov vecných cien, vyhlásime na stránkach SmartBanka.sk, MojAndroid.sk, MojiPhone.sk a MojWindows.sk do konca marca 2017. Kompletné podmienky súťaže nájdete rovnako na webe SmartBanka.sk.

hlasovat-tlacidlo-smart-banka-2016

18.01.2017

+