Runtastic ukončuje podporu pre Windows smartfóny

Pre majiteľov Windows smartfónov, ktorí hľadajú kvalitnú a pravidelne aktualizovanú fitnes aplikáciu, sa ponuka o niečo zmenšila. Jedna z najznámejších, a zároveň aj najlepších aplikácií – Runtastic, totiž končí.

Vývojári aplikácie ešte v polovici decembra zverejnili na oficiálnej stránke vyjadrenie, v ktorom informujú o momentálnom ukončení vývoja a podpory pre platformu Windows Phone. Odôvodňujú to malým trhovým podielom, a teda nedostatkom používateľov. Vo Windows smartfónoch preto už nevidia potenciál žiadaný pre pokračovanie vo vývoji.

Súvisiacie články

Aplikácia síce ostáva naďalej dostupná na stiahnutie, no zrušenie podpory predstavuje v dlhodobom hľadisku vážny problém po stránke bezpečnosti, ako aj prípadných chýb. Pre mobilnú platformu Windows sú ešte našťastie dostupné ďalšie kvalitné alternatívy ako napríklad Caledos Runner alebo Perfect Workout.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.