Office Insideri v okruhu Slow ring sa dočkali niekoľkých nových funkcií

Microsoft používateľom okrem operačného systému Windows 10, či systému pre Xbox umožňuje testovať aj pripravované funkcie pre kancelárske nástroje Office. Slúži na to verejné testovanie v rámci programu Office Insider a zapojiť sa doňho môže ktorýkoľvek predplatiteľ služby Office 365.

Súvisiacie články

Pre súčasných testerov zapojených do okruhu Slow ring bolo počas tohto týždňa vydané nové zostavenie Office 2016 s označením 7628.2048. Microsoft najnovšiu verziu označuje ako December update – decembrová aktualizácia. Vyzerá to teda tak, že plánované vydanie bolo z decembra posunuté až na január.

Náš tip
Ako sa zapojiť do programu Office Insider a testovať tak nové funkcie

Novinky v zostavení 7668.2048

  • Uľahčená možnosť ako prehliadať a obnovovať zmeny v zdieľaných súboroch pre Word, Excel a PowerPoint. Cez ikonku Aktivity je možné získať rýchly prehľad o tom, kto vykonal aké zmeny v dokumente a prípadne priamo obnoviť verziu dokumentu do stavu pred touto úpravou. 
  • Jednoduchšie označovanie a manipulácia s objektami pri použití dotykového pera v Exceli.
  • PowerPoint umožňuje v prezentáciách prehrávať videá, ktoré obsahujú viacero zvukových stôp alebo titulky.
  • V Exceli bola pridaná podpora pre dátový typ Percento, vylepšené bolo porovnávanie dátových typov, ako aj funkcia Authoring Experience.
  • Pre aplikáciu Visio bolo rozšírené uľahčenie prístupu. Pribudla lepšia podpora pre používanie klávesnice, pre Moderátora a ďalšie asistenčné technológie.
Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.