MojWindows

HyperX, divízia spoločnosti Kingston zameraná na hráčov rozšírila na veľtrhu CES 2017 ponuku svojich produktov o hernú klávesnicu HyperX ALLOY RGB Gaming Keyboard, hernú myš Pulsefire Gaming Mouse a dve nové verzie mechanických herných klávesníc ALLOY FPS s možnosťou voľby spínačov Cherry MX v RED alebo BROWN verzii. Zároveň oznámila, že čoskoro predstaví svoje prvé pamäťové moduly DDR4 s možnosťou RGB podsvietenia. Ceny jednotlivých produktov zatiaľ neboli ohlásené.

Herná klávesnica ALLOY RGB Gaming Keyboard 

Má úplne nový dizajn, tlačidlá môžu byť podsvietené 16 miliónmi farieb pomocou LED, k dispozícii sú aj samostatné tlačidlá pre ovládanie médií. Klávesnica HyperX ALLOY RGB hráčom ponúka dynamické profily podsvietenia a ovládania. U nového modelu ALLOY RGB si môžu hráči prispôsobiť a ovládať nastavenia farieb tlačidiel a odolnosť klávesnice zaisťuje rám z kovovej zliatiny. Dostupnosť v 3. štvrťroku 2017.

alloy-rgb-side Herná myš Pulsefire Gaming Mouse 

Prvá myš značky HyperX je určená pre profesionálnych hráčov a je vybavená optickým snímačom pohybu s hernými parametrami, kde je možné nastaviť štyri preddefinované úrovne rozlíšení s LED indikátormi (400/800/1600/3200). Nastavenie je možné meniť bez nutnosti inštalácie dodatočného softvéru a myš ponúka funkcie, ktoré hráči vyžadujú. Dostupná bude od apríla 2017.

pulsefire-side

Herné klávesnice ALLOY FPS s RED alebo BROWN spínačmi

Pre nové mechanické herné klávesnice HyperX ALLOY FPS so spínačmi Cherry MX RED alebo BROWN je charakteristický rám plnej veľkosti z oceľovej zliatiny, ktorý je navrhnutý tak, aby zaberal čo najmenšiu plochu. Hráči si teraz môžu vybrať tlačidlá WASD z dvoch farieb, ktoré sú textúrované pre lepšiu hmatovú odozvu. Klávesnice taktiež ponúkajú dynamické profily podsvietenia pomocou červených LED bez nutnosti inštalovať obslužný softvér. Kompaktné klávesnice majú odpojiteľný kábel a obal na prenášanie, takže sú vhodné aj pre hráčov, ktorí za svojím hraním cestujú. Dostupné budú počas roka 2017.

hyperx-alloy-fps-english

Pamäťové moduly HyperX Predator DDR4 LED

HyperX predstaví svoje prvé pamäťové moduly DDR4 s možnosťou RGB podsvietenia. Pamäte HyperX Predator DDR4 LED majú podsvietenie, ktoré je možné spárovať so základnými doskami vybavenými možnosťou ovládať RGB podsvietenie, napríklad Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion alebo MSI Mystic Light Sync. Dostupné by mali byť v 3. štvrťroku 2017.

06.01.2017

+