Spoločnosť Xiaomi inovovala Mi Notebook Air, pribudla podpora 4G LTE

Čínsky výrobca Xiaomi oficiálne predstavil svoj vynovený notebook Mi Notebook Air 4G, ktorým chce naďalej konkurovať jabĺčkovému Macbooku Air. Novinka bude dostupná v dvoch prevedeniach – s 12,5 a 13,3 palcovou obrazovkou. Obidva modely pritom ponúkajú Full HD rozlíšenie so stranovým pomerom 16:9, kovovú konštrukciu, operačný systém Windows 10 a LTE modem. Líšia sa však po stránke výkonu, výdrže, konektorovej výbavy a prirodzene ceny.

Menšia a lacnejšia varianta Mi Notebook Air 4G je vybavená procesorom Intel Core m3, 4 GB operačnej pamäte a 128 GB SSD diskom. O grafický výkon sa v tomto prípade stará len integrovaná karta Intel HD Graphics 515. Konektorová výbava pozostáva z jedného USB 3.0 portu, jedného USB-C, klasického HDMI a 3,5 mm audio jacku. Notebooku nechýba ani webkamera s rozlíšením 1 megapixel. Podľa informácií od Xiaomi má výdrž batérie dosahovať až 11, 5 hodiny. Cena sa má pohybovať na úrovni 650€.

Výkonnejší 13,3-palcový Mi Notebook Air 4G obsahuje výkonný procesor Intel Core i7 šiestej generácie, 8 GB operačnej pamäte, diskrétnu grafickú kartu Nvidia GeForce 940M a 256 GB SSD disk. Konektorová výbava pozostáva z dvojice USB 3.0 portov, jedného USB-C, klasického HDMI a 3,5 mm audio jacku. Opäť tu nájdeme webovú kameru s rozlíšením 1 megapixel, Bluetooth, Wi-Fi a 4G LTE modem. Výdrž má podľa informácii výrobcu dosahovať 9,5 hodiny. Cena za 13,3 palcový model je v prepočte približne 970€.

Súvisiacie články

Zdroj: Gadgets

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.