Ak pri inštalácii zostavenia 14977 narazíte na chybu, máte bohužiaľ smolu

Microsoft po týždňoch čakania vydal pre Insiderov nové testovacie zostavenie systému Windows 10 Mobile, no to so sebou prinieslo aj značné problémy. Používatelia smartfónov s interným úložiskom veľkosti 8 GB masívne hlásia, že ich pokusy o inštaláciu končia chybovou hláškou 8007007B . Novú verziu systému si tak nainštalovať nemôžu a nakoľko momentálne neexistuje spôsob, ako chybu obísť, neostáva im nič iné, len čakať.

Súvisiacie články

Microsoft cez svoje komunikačné kanále informoval, že o situácii vie a robí všetko pre to, aby problém vyriešil. Upozorňuje však, že používatelia, ktorých problém postihol budú musieť pravdepodobne počkať až do vydania ďalšieho zostavenia. V prípade, že na chybovú hlášku 8007007B  narazíte, nemusíte sa báť žiadny následkov. Smartfón sa jednoducho reštartuje a obnoví na predošlé zostavenie. Zaujímavá je pritom skutočnosť, že chyba sa neobjavuje na všetkých smartfónoch s 8 GB pamäte. Čo presne ju teda spôsobuje momentálne nie je jasné.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.