MojWindows

Office 365 prináša nový spôsob, ako získať klasické a obľúbené kancelárske nástroje balíka Microsoft Office. Ide o službu s mesačným alebo ročným predplatným, v rámci ktorej používatelia získavajú viacero benefitov.

Office 365 zahŕňa všetky potrebné aplikácie pre prácu aj zábavu – Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access a Publisher. Oproti jednorázovej licencii Microsoft Office 2016 ale naviac získate s Office 365 pre jednotlivcov, 1 TB priestoru na úložisku OneDrive pre zálohu vášho počítača, rodinné fotky ale aj súbory, inštaláciu aplikácií na 3 rôzne zariadenia – počítač alebo Mac, tablet a mobilný telefón a 60 minút mesačne využiteľných pre medzinárodné volania na pevné linky a mobilné čísla cez Skype.

Vždy aktuálne aplikácie a pravidelné rozširovanie o nové funkcie 

Na rozdiel od klasickej licencie nástrojov Microsoft Office, služba Office 365 zahŕňa okrem bezpečnostných záplat aj pravidelné aktualizácie s novými funkciami a nástrojmi. To znamená, že pri vydaní novej verzie balíka Office si používateľ nemusí kupovať novú licenciu a stačí mu len aktualizovať svoje aplikácie.

Použiteľný na ľubovoľnom zariadení so systémom Android, iOS a Windows 

Jednou z najlepších vlastností služby Office 365 je jej optimalizácia pre používanie na ľubovoľnom zariadení s najpoužívanejšími operačnými systémami. Či už ide o tablet, počítač, či smartfón všetky aplikácie, nástroje a funkcie sú plne optimalizované pre rovnaký používateľský zážitok. Nezáleží tak na tom, na akom zariadení sa rozhodnete pracovať, všetky potrebné nástroje so známym rozhraním sú tam pre Vás. V závislosti od konkrétnej licencie je aplikácie balíka Office, napríklad v prípade Office 365 pre domácnosti, možné nainštalovať súčasne až pre 5 používateľov, a až na pätnásť zariadení (5 PC alebo Macov, 5 tabletov, 5 telefónov) , s ktorými je možné pracovať naraz.

Neustála technická podpora

Obrovskou výhodou predplatného Office 365 je okamžitá podpora zo strany školeného personálu spoločnosti Microsoft. V prípade akýchkoľvek problémov sa používateľ môže obrátiť na technickú podporu, kde mu s jeho problémami pomôžu a to bez ďalších poplatkov.

Cloudové úložisko pre kompletné zálohy a všetky súbory

Súčasťou predplatného Office 365 je 1 TB priestor na cloudovom úložisku OneDrive.  Do úložiska OneDrive si môže každý z používateľov ukladať kompletné zálohy svojich zariadení, dokumentov a celej hŕstky ďalších súborov. Prístup k nim tak majú z ľubovoľného zariadenia a miesta, stačí len pripojenie na internet.

Bonus – Možnosť podieľať sa na testovaní a tvorbe nových funkcií

Ak patríte k používateľom, ktorí sú zvedaví na to, aké nové funkcie Microsoft pripravuje pre svoje kancelárske nástroje, môžete sa vďaka predplatnému Office 365 zapojiť do testovania pripravovaných funkcií cez program Office Insider. Svojou spätnou väzbou a pripomienkami sa navyše môžete podieľať na budúcej podobe jednotlivých nástrojov.

23.12.2016

+